KVALITA A TRADICE


Ani v následujících letech se vysoké standardy, se kterými jsou produkty vyráběny, nezměnily. Od doby, kdy byla vyrobena první malá plechovka, až do dnešního dne, používá společnost California Scents při výrobě osvěžovačů vzduchu stále a pouze 100% čisté přírodní vonné oleje, které si zákazníci tak oblíbili, a to výrobními procesy, které jsou šetrné k životnímu prostředí, za což mnoho jejích produktů získalo certifikát Enviro Kleen™. Všechny výrobky jsou navíc vyráběny v USA, na výrobních linkách, které vlastní společnost California Scents a lidmi, které přímo California Scents zaměstnává.




made in USA

výrovní linka


Dnes společnost California Scents vyrábí a svým zákazníkům nabízí více než 50 druhů vůní v 29 produktových řadách.


Více než 20 let poté, co California Scents představila prvních 6 vůní, vyrostla v mezinárodního distributora vysoce kvalitních osvěžovačů vzduchu. Společnost tvoří dvě obchodní jednotky, kdy jedna poskytuje profesionální průmyslové osvěžovače vzduchu a ta druhá pak, se svým sídlem v Irvinu, v Kalifornii, je předním výrobcem osvěžovačů vzduchu do vaší domácnosti, kanceláře nebo auta, a zároveň nabízí i speciální řadu produktů pro chovatele domácích mazlíčků. 



Výrobky California Scents se již prodávají ve více než 100 zemích světa ... a přitom celý PŘÍBĚH začal u jedné malé plechovky.

výrobní hala sídlo společnosti