100% PŘÍRODNÍ INGREDIENCE


Je tomu již více než 20 let, co společnost California Scents představila přírodní osvěžovač vzduchu "v malé plechovce". V průběhu těchto let značka California Scents stavěla a rostla na základech svého ekologické závazku a pověsti moderní a inovativní značky.
 

I dnes pokračuje v produkci osvěžovačů vzduchu a pohlcovačů pachu, které nejen že povzbuzují smysly zákazníků, ale zároveň dosahují nejvyšších standardů kvality, které si společnost vytyčila před více než dvěma desítkami let.

Pouze ryze přírodní a organické složky, pojďme to rozebrat ...

Nejkvalitnější 100% čisté vonné oleje, přírodní citrusový extrakt, organické rostlinné výtažky, esence a další přírodní vonné složky. To všechno jsou základní a klíčové stavební kameny používané při výrobě vůní do auta a dalších produktů California Scents.

PŘÍRODNÍ INGREDIENCE

Pojďme se nyní podívat na význam slovního spojení "ryze čistý produkt" z druhé strany a zaměřme se na to, co ve složení výrobků California Scents nenajdete. Plniva, ředidla a uhlovodíková rozpouštědla - žádný z výše uvedených není a ani nikdy nebude obsažen v žádném z výrobků. Takže vždy, když uvidíte při nákupu osvěžovače vzduchu na obalu nápis California Scents, můžete si být jistí, že jste našli produkt, který nejen že přináší svěžest, ale činí tak i přírodním a ekologicky bezpečným způsobem.

EKOLOGICKÝ PRODUKT Testováný a certifikovaný produkt
S ohledem na shora uvedené, mnoho California Scents produktů obdrželo certifikát Enviro Kleen™, což zaručuje a dává zákazníkům jistotu, že tyto produkty byly testovány a jsou v souladu se standardy IFRA a EU a zároveň i s ekologickými standardy stanovenými společností ChemTel Inc.